Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Bij Bestdeals.nl kunt u uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden. De betalingen worden uitgevoerd door Buckaroo en/of Mollie. Dit zijn payment service providers waarbij de veiligheid voor de klant hoog in het vaandel staat.

  iDeal 
  Met iDEAL kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar je kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die je ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.
  Apple Pay
  Apple Pay is de internationale betaalmethode van Apple. Consumenten kunnen op twee manieren online afrekenen via Apple Pay. Via de reguliere checkout en via een zogeheten fast-checkout, waarbij er direct vanaf de productpagina afgerekend kan worden zonder tussenkomst van ‘een winkelwagentje’. De adres- en betaalgegevens van de consument zijn namelijk al bekend bij Apple Pay en hoeven niet opnieuw te worden ingevuld. Het afrekenproces wordt hiermee aanzienlijk verkort.
  Achteraf betalen met Afterpay

  Met digitale acceptgiro en/of factuur kun je jouw bestelling tot 14 dagen later betalen via AfterPay (Nederland & België). Met Afterpay betaal je pas als je jouw bestelling ook echt hebt ontvangen. Je ontvangt een e-mail met een digitale acceptgiro en/of factuur van AfterPay om je bestelling te betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor onze Nederlandse en Belgische klanten die particulier bestellen. Voor het gebruik van deze betaalmethode dient het minimale orderbedrag €5,- te zijn.

      


  Achteraf betalen met Klarna
  Met achteraf betalen kun je jouw bestelling tot 14 dagen later betalen via Klarna. Met Klarna betaal je pas als je jouw bestelling ook echt hebt ontvangen. Als je voor deze betaaloptie kiest heb je een e-mailadres, mobiel telefoonnummer, geboortedatum, voor- en achternaam en het verzend- en factuuradres nodig. Na het invoeren van uw klantgegevens wordt er een kredietcheck uitgevoerd, waarvan je enkele seconden later op de hoogte wordt gesteld. Indien een voldoende kredietwaardigheid niet gegarandeerd is, wijzen we je op alternatieve betaalmethoden.

  Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een factuur met alle betalingsgegevens per e-mail. Deze e-mail ontvang je rechtstreeks van Klarna.

  Je hebt altijd volledige transparantie over de status van je factuur in het Klarna klantenportaal. Meer informatie hierover ontvang je bij je eerste factuur en op https://www.klarna.com/nl/.
  Creditcard (Mastercard, Visa & AMEX) 
  U kunt bij ons betalen met American Express, MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo en/of Mollie. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard. 
  Paypall
  PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. 
  Payconiq
  Payconiq is een omnichannel betaalmethode. Dat wil zeggen met Payconiq kan zowel online als offline worden betaald. In winkels, restaurants, webshops of op evenementen. Betalen gaat via een QR-code die wordt gescand met de smartphone. Betalingen verlopen rechtstreeks vanuit de Payconiq app die is gekoppeld aan de bankrekening van de consument. 
  Mister Cash / Bancontact
  Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

   


  Giropay
  Duitse klanten kunnen bij ons betalen via Giropay. Met Giropay kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Duitse betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Giropay, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Giropay is geschikt voor alle grote Duitse banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Giropay.
  Giftcard
  U kunt bij ons betalen met giftcard van your gift. Deze unieke cadeaupas voor online aankopen is te gebruiken om (een deel van) uw aankoop af te rekenen. U kiest tijdens het afrekenen voor de betaalmethode 'Giftcard' en vult op de betaalpagina uw cardnummer en pincode in. Een eventueel restbedrag kunt u bijbetalen via één van onze andere betaalmethoden. Als er een bedrag overblijft, wordt dit teruggezet op uw Webshop Giftcard voor een volgende aankoop met uw kaart. Na het gebruiken van de Webshop Giftcard kan uw bestelling enkel worden geruild voor een Smartphonehoesjes.nl cadeaubon en niet tegen enige geldelijke vergoeding.

            

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking