Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & Bezorgen

  Bij Bestdeals.nl kunt u ervoor kiezen om uw bestelling via verschillende verzendmethodes te laten bezorgen. Wij verpakken uw bestelling in speciaal door ons ontworpen verzenddozen/enveloppen. Deze zijn stevig en bescherming uw bestelling goed.

  VerzendkostenOnder 50,-*Vanaf 50,-*
  Standaard verzending PostNL (Nederland)€5,95Gratis
  Standaard verzending PostNL (België)€6,95Gratis
  Standaard verzending PostNL (Duitsland)€7,80€7,80 (gratis boven 75,-)
  Afhalen bij PostNL afhaalpunt (Nederland)€5,95Gratis
  Avondbezorging PostNL (Nederland)€7,90€7,90 (gratis boven 65,-)


  Per pakket met PostNL

  Met pakketpost wordt uw bestelling kosteloos verzonden via PostNL als het bedrag van de bestelling hoger is dan €50,-. Daaronder betaalt u €5,95. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden! Als u vanuit België bestelt dan betaald €6,95 verzendkosten. U ontvangt u uw bestelling doorgaans binnen twee tot drie werkdagen. Als u vanuit Duitsland bestelt dan betaald €6,95 verzendkosten. U ontvangt u uw bestelling doorgaans binnen twee tot vier werkdagen.

  Bezorgdagen pakketpost
  Besteld vóór 17:00u opLevering NederlandLevering België / Duitsland
  MaandagDinsdagDonderdag
  DinsdagWoensdagVrijdag
  WoensdagDonderdagZaterdag
  DonderdagVrijdagDinsdag
  VrijdagZaterdagWoensdag
  ZaterdagDinsdagDonderdag
  ZondagDinsdagDonderdag


  Per post met PostNL

  Met brievenbuspost wordt uw bestelling kosteloos verzonden via PostNL. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden! Als u vanuit België of Duitsland bestelt dan ontvangt u uw bestelling doorgaans binnen twee tot vijf werkdagen. LET OP: Dit geld alleen op artikelen die in een envelop passen.

  Bezorgdagen brievenbuspost
  Besteld vóór 17:00u opLevering NederlandLevering België / Duitsland
  MaandagDinsdagDonderdag
  DinsdagWoensdagVrijdag
  WoensdagDonderdagMaandag
  DonderdagVrijdagDinsdag
  VrijdagZaterdagWoensdag
  ZaterdagDinsdagDonderdag
  ZondagDinsdagDonderdag


  Ben je niet thuis?
  Nederland
  : PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan laat PostNL een kaartje met een QR-code achter of verstuurt het een e-mail met daarop de informatie over het pakket. Op het kaartje wat de bezorger achter laat of de Digitale Kennisgeving staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

  België en buitenland: PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan wordt je pakket naar een PostNL afhaalpunt gebracht. Op het briefje wat de bezorger achter laat staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.


  Ophalen bij PostNL locatie

  Het is ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een PostNL afhaalpunt. U kunt uw bestelling dan de volgende werkdag na 15:00 uur ophalen bij het door u geselecteerde ophaalpunt.  Wij selecteren automatisch het dichtstbijzijnde afhaalpunt voor u op basis van uw verzendadres. Uiteraard kunt u ook een ander afhaalpunt selecteren. Helaas kunt u bij deze verzendmethode geen gebruik maken van de betaalmethode Achteraf Betalen.

  Avondbezorging

  Liever 's avonds je bestelling ontvangen? Avondbezorging is mogelijk voor leveringen op maandag t/m vrijdag. Je ontvangt je bestelling tussen 17:30 en 22:00 voor een meerprijs van €1,95. Deze service kunnen we enkel nog aanbieden in Nederland.

  Bepaal zelf je bezorgmoment

  Voor €1,95 extra kunt u aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling zo snel mogelijk te ontvangen of u kunt de bestelling tot aan 2 weken vooruit plannen. Middels een track een trace code kunt u de bestelling volgen. Word binnenkort verwacht!

  Pakket niet ontvangen?

  Indien u uw bestelling voor 17:00 uur afrondt, wordt deze dezelfde werkdag nog naar u verzonden. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag geleverd. Bestellingen naar België ontvangt u doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen. Let op: in Nederland wordt er geen post geleverd op zondag en maandag en in België niet op zaterdag en zondag. Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met vertraging. Wij willen u daarom vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarin uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Is uw bestelling na de afgewachte bezorgdagen nog niet bezorgd? Dan vragen wij u vriendelijk om ons een mail te sturen met de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer
  • Uw verzendadres (het adres kunt u controleren aan de hand van uw factuur, uw orderbevestiging of in uw account)
  • Een korte toelichting van het probleem

  Pakket is naar het verkeerde adres gestuurd?
  Bent u er achter gekomen dat het pakket naar een verkeerd adres is verstuurd? Dan vragen wij u vriendelijk om het pakket op te halen bij het opgegeven adres. Indien het adres niet bestaat dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via [email protected].

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking