Werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren
Betaal achteraf na 14 dagen
0
0
Werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren
Betaal achteraf na 14 dagen
Vanwege de feestdagen is het momenteel erg druk bij PostNL, hierdoor kan uw pakket vertraging oplopen.Vanwege de feestdagen is het momenteel erg druk bij PostNL, hierdoor kan uw pakket vertraging oplopen.Lees meer

Disclaimer

Bestdeals.nl is een product van OC Sourcing V.O.F. Hierna te noemen: Bestdeals.nl & Bestdeals.be

Vestigingsadres:

Bestdeals.nl
Genieweg 38
3641 RH Mijdrecht
Nederland

Telefoon: 0297-547680
E-mail: [email protected]
(maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur)

Handelsnaam: OC Sourcing V.O.F.
KvK-nummer: 64861062
BTW-identificatienummer: NL857454663B01

Gebruiksvoorwaarden van de site

Het gebruik van deze site is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te nemen. De site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

Gebruik van de site

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Hyperlinks en verwijzingen op of via de site wordt u met (hyper)links doorverwezen naar andere websites, en wordt u verwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Wij beschikken dan over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen. De hyperlinks naar andere sites die deze site bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.

Intellectuele eigendomsrechten

U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site.

Bestdeals.nl

Bestdeals.nl is onderdeel van OC Sourcing V.O.F. Wij zijn de Nederlandse webwinkel voor al uw huishoudelijke kunststof artikelen en speelgoed.

Voor al uw vragen

Bel ons

Ma-Vr 11:00-17:00

+31 (0297) 547680

Social media

Volg ons

9.1Review LogoWij scoren een 9.1 op Webwinkelkeur

Bestdeals.nl

Genieweg 38
3641 RH Mijdrecht
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL857454663B01
KVK: 68461062
IBAN: NL44INGB0009517062

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking