Menu
EUR
Absorbia vochtvangers tot wel 50% meer vochtopname dan andere merken!

Absorbia vochtvangers tot wel 50% meer vochtopname dan andere merken!

Door: Bestdeals.nl Reacties: 0

In deze blog gaan we het hebben over de Absorbia vochtvangers en de Pearl Technology.

Je kent ze waarschijnlijk wel: vochtvreters in huis. Grijze bakjes met een soort roostertje erop en een zakje erin. Je zet ze in een hoek van de kamer en een paar dagen later zit er water in het grijze bakje en is het zakje leeg.

Over Absorbia vochtvangers.

Absorbia is onze eigen merk en bekent in de hele EU. Veel klanten hebben onze vochtvangers beoordeeld met 5 sterren vanwege de uitstekende werking. De Absorbia vochtvangers hebben een nieuwe moderne verpakking gekregen. Het blauwe bakje is een grijze transparante bakje geworden, waardoor deze nog mooier in elke interieur past. Door de transparante kleur van het bakje kunt u eenvoudig zien hoeveel vocht erin zit en wanneer het geleegd moet worden. Voorheen had je alleen de original (geurloze) vochtvangers en wel de navulling in diverse soorten geuren. Na veel vragen van klanten of wij ook de vochtvanger met geur konden krijgen, hebben wij nu de bestaande geuren ook in de vochtvanger zelf verwerkt met ieder zijn unieke kleur verpakking en geur.

Wat is de Pearl Technology?

De meest voorkomende vochtvangers maken gebruik van korrels van calciumchloride. Deze calciumchloride trekt vocht aan tot in het extreme. Zit er waterstofdamp in de lucht, dan wordt deze aangetrokken door de calciumchloride en vervolgens omgezet in water. Dit water wordt opgevangen in het bakje van de vochtvreter. De korrels raken snel verzadigt waardoor, na verloop van tijd de vochtopname minder word. Ook bij temperatuurschommelingen kunnen deze korrels hard en stug aanvoelen.

Dat is nu verleden tijd met de nieuwe Pearl Technology. De calciumchloride bestaat niet meer uit korrels maar uit parels. De parels zorgen ervoor dat de calciumchloride niet snel verzadigt, hierdoor blijft het calciumchloride langer goed. Doordat de parels minder snel verzadigt raken kunnen ze tot wel 50% meer vocht opnemen vergeleken met de andere merken vochtvangers.

Is een vochtvreter gevaarlijk?

Op de verpakking van een vochtvreter staat vermeld dat het middel irriterend is voor de ogen en dat het etiket aan de behandelend arts getoond moet worden wanneer het wordt ingeslikt. Ondanks dat de stof niet heel gevaarlijk is doen die meldingen wel recht aan de stof. Bij aanraking met water kan namelijk veel warmte vrijkomen, wat bij inname dus tot ernstige verbrandingen kan leiden. Daarom wordt ook aangeraden om handschoenen te dragen als je bakjes gaat verversen en navullen.

Tags

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve kortingen en handige, slimme opbergtips. Stay up-to-date met de nieuwste trends van het moment!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »